Réveillon 2010
REVEILLON CHEZ LES CH’TIS ou UN DINER PRESQUE PARFAIT
31 DECEMBRE 2009
Apéro : Un’ Soupe eud’ bulles
Les Intrées frodes : Les Ch’tis Pichons (Saumon rose fumé, Crevettes grises, Toasts variés)
Les Perles du Nord ou d’Oléron (huîtres), ché comme in veut…
Eul fo gras d’chez Potvins (fois gras poitevin)
Les Intrées caudes : Eul tarte tatin aux chicons, Maroilles et bière Ch’ti
St Jacques et s’fondue d’porot (poireaux)
L’Trou d’Genevievre !
Plat : Des zozios al’Gueuze et sin pain d’épiche
(cailles à la Gueuze et au pain d’épices)
Chés chimpignons farcis (saucés)
Haricots verts in bottes (fagots)
Eul fromach Du Nord bin sûr
Dessert Tiramisu aux spéculoos
Eul salat’ eud fruits
Tout cha avec eul’ pinard (parce que c’est obligatoire)
In souhaite à tertous, un’ Bonne et Heureuss Année, un’ Longue et Vigoureusse